MCDONALD'S GENK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij McDonald's Genk. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 18:10 Bestelling was vroeger dan we verwachtte, is top. Helaas was de bestelling niet compleet. Er ontbrak een hamburger en een royal o fish. Wel deze betaald. Spijtig.
24 mei 2024 om 21:16 Alles ok.
23 mei 2024 om 13:59 Het duurde immens lang voor het aankwam. Ik heb bijna 2 uur moeten wachten
20 mei 2024 om 5:25 Er was hevige regen voor mijn bestelling natuurlijk duurt de wachttijd dan iets langer. Vriendelijke bezorger.
19 mei 2024 om 23:06 Cola fell off in the bag, everything was wet!
15 mei 2024 om 21:05 Drinken was omgevallen, heel ons eten nat dus totaal niet lekker
13 mei 2024 om 22:21 Top livreur aussi
6 mei 2024 om 22:55 1,5u gewacht op bestelling en alles was koud
1 mei 2024 om 15:58 Mijn bestelling kwam aan met een omgevallen beker ice tea, waardoor alles nat was, en ik mijn eten niet eens heb kunnen opeten. Alles was doorweekt door de drank. En hier heb ik dan €27 voor betaald..
20 apr 2024 om 17:33 helaas was mijn eten al erg koud eer het aankwam. dat was teleurstellend
18 apr 2024 om 22:31 Koud eten en cola niet aangekomen omgevallen
15 apr 2024 om 0:04 Hello, good evening, very angry, the order arrived cold And all the wrong order And I called and explained and when they heard it they hung up on me I'm waiting for a solution because it's not normal